Onze winkel is nu gesloten.

Jools - Object en Concept

Hallo,

Ik ben Renata Loos

Na jaren trends te spotten en een aantal kunstrichtingen te volgen kwam de kans om me professioneel bezig te houden met het inrichten van woningen en Meeuwen een nieuw leuk adres te bieden in de vorm van een conceptstore.

Het witte huis in de Hoogstraat is voor Meeuwenaren een begrip en een pand dat de faam van Jools verdient. Het pand werd met liefde gerenoveerd en spreekt nu zijn eigen verhaal. Voor de muziekliefhebbers is Jools Holland een fenomeen op de BBC met later with Jools.  Voor mij paste de naam Jools en de persoon Jools Holland perfect bij de filosofie van Jools Object & concept. Stoer met swing en enthousiast voor alles dat nieuw is of ook al een beetje retro …

Ik tracht zo veel mogelijk op zoek te gaan naar leuke hebbedingen, Scandinavisch geïnspireerd met zoveel mogelijk jong kunsttalent dat een podium verdient. Zo bieden we in de winkel kussens en plaids van 2 jonge kunstenaars die alles zelf ontwerpen en realiseren.  Ook is er een juwelen - en een ledercollectie, handmade door twee talentvolle vrouwen.

Ik vertegenwoordig een aantal merken die zorgen voor een Scandinavische sfeer. House Doctor, Bloomingville, Ferm Living, Kristina Dam, Normann Copenhagen, Nomess, … .  Ik ga ieder seizoen op buitenlandse beurzen naar unieke accessoires. Jools biedt zowel een gamma aan kleine accessoires als ook een tafel op maat met stoelen. Zowel een klein als groot woonverhaal kan.

Wil je graag een Scandinavische sfeer brengen in je huis of ben je op zoek naar een uniek cadeau of wil je gewoon geïnspireerd worden, steeds welkom bij Jools.

 Interieurachtitecte Greet Vanhoef

Jools werkt samen met interieurarchitecte Greet Vanhoef. Zij selecteert samen met mij en schetst je woonverhaal op papier. Greet richtte reeds verschillende grote en kleinere projecten in. Ben je op zoek naar een nieuw verhaal voor je woonkamer, keuken, slaapkamer, … Ook hier kan Jools je helpen in het maken van de juiste keuzes en sfeer.

 

Stalen deuren zijn bijna niet meer weg te denken in de hedendaagse woonstijl. Het is niet zo makkelijk hier een goede uitvoerder voor te vinden. Jools heeft een unieke samenwerking met een interieurbouwer gespecialiseerd in stalen deuren, wanden, … Kom bij Jools ontdekken welke de mogelijkheden zijn en wij leggen het contact tussen jou en de producent. 

Ook interesse in een make-over?

Met onze intereurarchitecte maken we een plan voor jou op maat. Kom langs bij Jools in de winkel of stuur ons een mailtje voor meer info.

Stuur ons een mailtje